Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1969 απο τον Νικόλαο Τουμάση με βασικό αντικείμενο την κατασκευή σιδήρου. Το 1979 εδραίωσε την κατασκευή κουφωμάτων και συναφών ειδών αλουμινίου με την γαλλική εταιρεία διέλασης Technal και ήταν ο πρώτος που έφερε την κατασκευή κουφωμάτων αλουμινίου στην Κεφαλονιά. Ύστερα από μια επιτυχημένη επαγγελματική διαδρομή μεταβίβασε την εταιρία που πλέον ονομάζεται, OIKAL Τουμάσης, το 1999 στα παιδιά του Άγγελο & Ευάγγελο οι οποίοι συνεχίζουν τα επιτυχημένα βήματα του.

Η οικογενειακή επιχείρηση OIKAL βρίσκεται στη 2η γενιά λειτουργίας της έχοντας διαγράψει μια επιτυχημένη και συνεχώς εξελισσόμενη πορεία στον ευρύτερο χώρο παραγωγής κουφωμάτων αλουμινίου.

Η OIKAL με άρτια εφοδιασμένες ιδιόκτητεςκτιριακές εγκαταστάσεις, διαθέτουν τον πλέον σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και παράλληλα το κατάλληλο εκπαιδευμένο προσωπικό.

Με ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα την άμεση επαφή με τους πελάτες ακόμη και μετά την ολοκλήρωση του έργου, την ασυναγώνιστη ποιότητα κατασκευών και τη συνεχή ανάπτυξη της εταιρείας μας σε συνδυασμό με την διεύρυνση του αντικειμένου της, έχουμε κερδίσει τη μακροχρόνια εμπιστοσύνη των πελατών μας, καλύπτοντας κάθε ανάγκη τους. Με την κινητήρια αυτή δύναμη, η εταιρεία OIKAL έχει επεκταθεί σε όλη την Ελλάδα αναλαμβάνοντας δημόσια κτίρια, ξενοδοχειακές μονάδες, επαγγελματικούς χώρους καθώς και ιδιωτικές κατοικίες.

Η OIKAL δραστηριοποιείται στην κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου και συνθετικών κουφωμάτων στην εμπορία και τοποθέτηση παραδοσιακών και ανοδιώμενων καγκέλων αλουμινίου – στην εμπορία και τοποθέτηση εσωτερικών θυρών – στην εμπορία και τοποθέτηση θωρακισμένων θυρών, στην εμπορία και τοποθέτηση στέγαστρων αλουμινίου – στην εμπορία και τοποθέτηση ρολών αλουμινίου, σίδηρου και πτυσσόμενων κικλιδωμάτων ασφαλείας.

Με γνώμονα την άριστη ποιότητα των υλικών και τη μακρόχονη εμπειρία μας στο χώρο του αλουμινίου, στόχος μας είναι η ανταπόκριση σε κάθε προσδοκίας των πελατών μας και η άμεση εξυπηρέτηση τους, πάντα με οικολογική συνείδηση και με σεβασμό προς το περιβάλλον.

oikal_etairia
eXTReMe Tracker